PerfICTion Gentbrugge: Intercare Intercare IT Solutions

+32 (0)9 210 75 10

PerfICTion Gentbrugge: Intercare

Perfiction Gentbrugge (Intercare) profileert zich als een one-stop-shop voor IT in vier domeinen: infrastructuur, beheerstoepassingen, connectiviteit en service. We stellen ons op als onafhankelijk adviseur. Klanten kunnen bij ons terecht voor oplossingen van zowel Proximus, Destiny als Telenet. We begeleiden hen naar de oplossing die het best op hun behoeften aansluit.
En daar horen ook cloudoplossingen bij. Zowel private als public cloud, en alles wat daar tussen ligt. Perfiction Gentbrugge (Intercare) werkt nauw samen met diverse A-vendors en met zogenaamde Tier 3-datacenters. We kunnen de servers van de klant in een beveiligd rack van Perfiction Gentbrugge (Intercare) onderbrengen in een datacenter. Even goed bieden we IAAS aan, waarbij de toepassingen van de klant op een virtuele infrastructuur draaien in een datacenter van één van onze partners.


We beperken de IT veiligheidsrisico’s door bij de infrastructuur een oplossing voor back-up of disaster recovery te voorzien via een off-site locatie. Wij staan zelf in voor de back-up van de complete omgeving van een bedrijf, van de vaste on-premise infrastructuur tot de laptops van de verkoopmedewerkers. Op de infrastructuur bieden we een brede waaier aan beheerstoepassingen voor de kmo.

Perfiction Gentbrugge (Intercare) biedt als solution partner ook het boekhoudpakket Sage Bob 50 aan en kan met veel trots zeggen dat ze met haar professioneel supportteam honderden tevreden gebruikers ondersteund.

Ons aanbod steunt vooral op service. Wanneer een klant een vraagstuk heeft, springen we meteen bij. Naast die klassieke aanpak met prestaties in regie, bieden we ook twee nieuwe servicecontracten aan. Bij het contract voor managed services betaalt de klant bijvoorbeeld een vast bedrag per pc of server voor de ondersteuning van het toestel. Ook dat is een formule die voor gemoedsrust zorgt. Het gaat om een vaste onderhoudskost en tegelijk weet je dat je technisch nooit in de problemen komt. De tweede serviceformule biedt ondersteuning buiten de gewone kantooruren voor een vast bedrag per maand.

Details

Opgericht 1990
Telefoon +32 (0)9 210 75 10

Actualiteit

Evenementenkalender

linkedin

Adres

Wingepark 25
3110 Rotselaar
België