Lid worden?

PerfICTion is een uniek Belgisch platform dat specifieke oplossingen biedt naar kmo's, non-profit, overheid en education met een sterke focus op omgevingen tussen 5 en 100 werkplekken. PerfICTion is ontstaan door het samenbrengen van de competenties van meer dan 200 experts verspreid over 20 ICT bedrijven. Enerzijds dankzij de partnercontracten met de belangrijkste hardware, software, tele- en datacom providers en anderzijds door intensief competenties te delen tussen de verschillende leden, bieden de PerfICTion leden steeds de juiste en competitieve oplossingen aan hun klanten.

Door gezamenlijk de doelmarkten te benaderen zowel verticaal via verschillende clusters zoals bv educatie, horeca (witte kassa), enz.. en anderzijds in de breedte op basis van geografische spreiding bieden wij onze leden een zeer efficiënt go to market model voor hun producten en diensten.

PerfICTion is ontstaan in de schoot van BIASS cvba een aankoop organisatie die zich richt naar B2B ICT partners die voor haar leden stevige partnerships afsluit met de toonaangevende distri's en vendors. Zo kunnen PerfICTion leden rekenen op competitieve prijzen bij distri, proximiteit met fabrikanten zoals HP, HPE, Microsoft, Lenovo, Dell, Vasco, enz... En door certificaten te delen wordt het behalen van een specifieke partnerstatus in het Channel een stuk eenvoudiger.

Voordelen voor traditionele B2B ICT partners:

 • Door de competentie sharing: een vergroot aanbod van diensten en producten zodat ze hun rol als Singel Point Of Contact (spoc) optimaal kunnen spelen bij hun klanten en prospecten in hun regio.
 • Marketing- en sales ondersteuning vanuit PerfICTion HQ door centrale mailings, seminaries, story telling, en...
 • Kortste weg voor de uitrol van nieuwe Business modellen zoals managed services, BDR, Cloud workspace, hybride cloud, B-II, enz.. door het delen van know how in specifieke werkgroepen.
 • Proximiteit en ondersteuning van de toonaangevende ICT vendors
 • Verschillende rebate programma's en voordelen op het vlak van pricing, transport, verzekering, enz..

Voordelen voor Software huizen, niche spelers en consultants:

 • Marketing- en sales ondersteuning vanuit PerfICTion HQ door centrale mailings, seminaries, story telling, en...
 • Uniek go-to market model via de PerfICTion leden die geografisch of via hun verticale benadering de proximiteit hebben met klanten en prospecten voor niet concurrerende diensten. En die uw producten en/of diensten kunnen opnemen in hun product portfolio of als leadgenerator kunnen functioneren.
 • Geografische spreiding fysieke aanwezigheid van ICT specialisten die u kunt inschakelen in uw service model.
 • Mogelijkheid om uw eigen portfolio uit te breiden met diensten van collega leden.

Hebt u interesse om deel uit te maken van het PerfICTion platform, mail dan snel naar info@perfICTion.be

Contacteer ons voor meer info!

Laat uw gegevens achter en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. Achternaam
  Invalid Input
 4. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 5. Telefoon*
 6. Uw vraag of bericht ...*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 7. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 8. Ongeldige invoer

Actualiteit

Evenementenkalender

linkedin

Adres

Wingepark 25
3110 Rotselaar
België