PerfICTion, HP en Alfa-Touch lanceren samen een witte kassa die zichzelf terugverdient

Toegevoegd op 02 november 2015
PerfICTion, HP en Alfa-Touch lanceren samen een witte kassa die zichzelf terugverdient

wittekassa1

Geïntegreerde data-analyse levert horeca-uitbaters meer inzicht in hun zaak, en brengt ICT tot in de keuken!

November 2015 – HP en PerfICTion stellen drie oplossingen met Alfa-Touch software voor, die  horecazaken kan helpen met de verplichting om een geregistreerde of witte kassa in gebruik te nemen vanaf 1 januari 2016. De gecombineerde expertise van de drie technologiespecialisten levert de horecamanagers bovendien meer inzicht over hoe hun zaak draait dankzij de integratie van data-analysefuncties.

Zelfs na de uitspraak van de Raad van State op 19 oktober jl. zal vanaf 1 januari 2016 geen enkele horecazaak die meer dan tien procent van zijn omzet uit bereide voeding haalt, aan de verplichte witte kassa ontsnappen. Om de rekening aan de klanten te presenteren zal de waard over een gecertificeerd kassasysteem, een blackbox én een smartcard moeten beschikken. Bovendien moeten zowel de  kassasoftware als de zogenaamde blackbox een officieel certificaat van de overheid hebben om wettelijk in orde te zijn. Voor andere horeca-uitbaters betekent de uitspraak allicht slechts uitstel en geen afstel.  Om dit complex gegeven aan te pakken, slaan HP en PerfICTion de handen in elkaar.

HP ontwikkelt al decennia uiterst betrouwbare en vooruitstrevende computeroplossingen voor verkoopsomgevingen. Die worden professioneel ondersteund door de twintig leden van de PerfICTion-groep. Bovendien is Alfa-Touch, de kassasoftware van Alfa-Zet al jaren een begrip in de horeca. Op dit moment rekenen meer dan 300 horecazaken in België op de systemen met Alfa-Touch om hun kassa te doen ‘kloppen’. De prestigieuze pop-up bar BMW Lounge in Knokke kon tijdens afgelopen zomer pionieren met een nieuw ontwikkeld kassasysteem van HP en PerfICTion waaruit de drie modellen ontstonden die nu aangeboden worden.

Dankzij de jarenlange ervaring in de horeca weet perfICTion dat de installatie van een verplichte witte kassa onvoorziene kosten voor de uitbaters meebrengt. Daarom hebben HP en PerfICTion drie nieuwe witte kassasystemen ontwikkeld die zichzelf terugverdienen. De Alfa-Touch software van Alfa-Zet reikt de oplossing aan: dankzij de geïntegreerde functies voor data-analyse genereren de drie kassasystemen met een druk op de knop nuttige rapporten voor de horeca-uitbaters. Zo krijgen ze een beter inzicht over uiteenlopende aspecten in hun zaak. Welke dranken of gerechten lopen goed? Welke tafel is het populairst? Welke kelner werkt het snelst of boekt de grootste omzet?

Marc Van Volsom, operationeel directeur van PerfICTion verduidelijkt: “Wij dragen de visie van de lokale markt hoog in het vaandel. Alfa-Touch wordt geschreven door de eigen programmeurs van Alfa-Zet en dit in nauwe samenwerking met onze horeca-ondernemers. Op die manier blijven we constant rekening houden met de eisen van de Belgische markt.Voor het eerst brengen we ICT professioneel  tot in de keuken!”

De gecombineerde expertise van de drie partijen zorgt ervoor dat de horeca zich kan richten tot één van de betrouwbare perfICTion-partners, die elk een totaaloplossing kunnen aanbieden en met services kunnen ondersteunen. Het gamma bestaat vandaag uit Model 2030, Model 5810 en Model 7800, die respectievelijk aan 1949 euro, 2249 euro en 2349 euro exclusief BTW aan te schaffen zijn. Alle modellen zijn bovendien uitgerust met een ticketprinter.

Horeca-ondernemers kunnen de drie geïntegreerde kassasystemen testen tijdens demomaandagen op verscheidene plekken in het land. Ook tijdens de Horeca Expo die van 15 tot 19 november in Flanders Expo te Gent wordt georganiseerd, kunnen de systemen uitvoerig bekeken en getest worden. Bovendien zullen alle bezoekers die op de Horeca Expo overgaan tot de investering in één van de voorgestelde kassasystemen van HP-perfICTion-AlfaTouch van een mooie korting kunnen genieten.

Meer informatie over de modellen is te vinden op www.mijnwittekassa.be.

Actualiteit

Evenementenkalender

linkedin

Adres

Wingepark 25
3110 Rotselaar
België