De accessoires voor een veilige desktop

Toegevoegd op 26 januari 2016
De accessoires voor een veilige desktop

Maak van uw desktop een oninneembare vesting!

Totale beveiliging voor uw HP desktop in 6 stappen met deze accessoires:

  1. Een compacte desktop is plaatsbesparend ... maar ook snel meegenomen. Bevestig uw small form factor desktop pc veilig op de wand of onder een bureau met de HP 2009 SFF wandmontagebeugel/veiligheidshoes (VN570AA).
  2. Voorkom toegang tot de poorten aan de achterkant van uw desktop pc met de HP USDT afdekplaat port-controller (VN571AA).
  3. Dieven hoeven niet uw hele desktop mee te nemen om met de meest waardevolle delen aan de haal te gaan. Zorg er met de HP behuizingbeveiligingskit (AR639AA) voor dat computeronderdelen (geheugen, vaste schijf) niet uit de behuizing kunnen worden verwijderd.
  4. Maak uw hardware immuun voor diefstal met het HP kabelslot met sleutel (BV411AA), het HP Business pc veiligheidsslot (PV606AA), het HP Solonoid slot (DE618A) of het HP 2009 (SFF) Solenoid-slot en sensor op de kap (BP428AA).
  5. U staat vaak even op van uw werkplaats en wenst niet dat iemand knoeit met uw pc? Beveilig de belangrijkste toegangspoort tot uw desktop met een HP Smart Card CCID-toetsenbord (BV813AA).
  6. Ga ten slotte in alle veiligheid het internet op met HP Symantec Norton Internet Security 1-user 1 PC 3-year Software (QD287A).


    Meer weten? Neem snel contact op met een PerfICTion-lid in uw buurt.

Actualiteit

Evenementenkalender

linkedin

Adres

Wingepark 25
3110 Rotselaar
België