perfICTsave

Hoe veilig is uw data? Heeft u de veiligheidscopies van uw gegevens verspreid over meerdere locaties? Wij waken over de backup van uw gegevens. Bij ons zijn uw bedrijfsgegevens in goede handen!!!

PerfICTsave beschermt uw data en applicaties continue en waarborgt een zeer snelle herstart van uw systeem en toepassingen in geval van een systeem- en/of disk crash. Zo garanderen we een snelle en veilige disaster recovery.

We organiseren uw lokale backups:

Via PerfICTsave organiseren we uw lokale backup en dit tot wel 288 versies per dag. Niet alleen uw bestanden maar ook uw mails, SQL databases en zelfs de volledige virtuele- en fysieke server gegevens worden continue geback-upt. Dit alles tijdens dat u werkt. Het terug online stellen van uw data en applicaties na een systeemcrash is een kwestie van een half uur in plaats van dagen.

Uw gegevens worden indien gewenst weggeschreven naar een externe locatie:

Het extra wegschrijven van uw data naar externe locaties gebeurt snel en veilig (encrypted). Dit kan naar het data center van PerfICTion Lommel zijn of naar de cloud op door ons gekende locaties. (onder de jurisdictie van België en/of Europa).

PerfICTsave biedt een supersnelle herstart na een disk- en/of systeemcrash.

Ontdubbeling van gegevens en van systemen zijn op diverse wijze mogelijke. Wij overleggen met jullie op welke wijze we een eventuele toekomstige disaster zullen herstellen en aanpakken. Data en toepassingen van gecrashte systemen kunnen we binnen de 8 uur herstarten. Indien nodig stellen we jullie een backup werkplek ter beschikking in onze kantoren te Lommel.

De voordelen van PerfICTsave voor u op een rijtje:

  • Backup en disaster recovery op maat van uw organisatie
  • Continue bescherming van uw gegevens
  • Zowel voor virtuele, fysieke servers, mail en SQL omgevingen
  • Optioneel Off-site Storage bij PerfICTion Lommel en/of cloud
  • Encrypted communicatie
  • Internet geoptimaliseerde replicatie
  • Backup werkplek indien nodig

Actualiteit

Evenementenkalender

linkedin

Adres

Wingepark 25
3110 Rotselaar
België